OBVESTILO O UKINITVI URADNIH UR

Spoštovani,

 

obveščamo vas, da zaradi drugega vala  koronavirusa oziroma razglašene epidemije v državi izvajamo vse preventivne ukrepe, skladno z navodilih NIJZ-ja.


Tako z namenom preprečevanja širjenja koronavirusa do nadaljnjega ukinjamo uradne ure za stranke. V času uradni ur je možen osebni obisk, vendar z OBVEZNO PREDHODNO NAJAVO.


Za vse stranke so naši upravitelji nepremičnin v času uradnih ur dosegljivi preko telefona in e-pošte, po predloženem seznamu. 

 

SEZNAM NEPREMIČNINSKIH UPRAVITELJEV

 

Prosimo za razumevanje in upoštevanje izdanega ukrepa!

 

 

 


 

 

Za kvalitetno in nemoteno toplotno oskrbo več kot 7.000 odjemalcev, priključenih na skupne kotlovnice in več kot 3.000 odjemalcev zemeljskega plina skrbi 22 strokovno usposobljenih energetikov.

 

V današnjem času se lastniki nepremičnin-večstanovanjskih stavb vse bolj zavedajo, da je kvalitetno upravljanje oziroma gospodarjenje stavb pomemben dejavnik ohranjanja vrednosti in kakovosti nepremičnine in da dober upravnik lahko močno pripomore h kakovosti bivanja v večstanovanjskih stavbah.

 

 

Družba Domplan d.d. se ukvarja s celotnim spektrom dejavnosti, ki so vezane na načrtovanje, umestitev v prostor, gradnjo, vzdrževanje in obratovanje ter energetsko oskrbo objektov.

Za vse ki se odločate graditi hišo ali kupujete parcelo za gradnjo vam v našem podjetju nudimo nabor storitev, ki vam bodo v pomoč pri vaši odločitvi.

   

 

Na robu Kokrice pri Kranju v delno pozidanem delu med cesto na Brdo in cesto na Belo smo začeli graditi manjše naselje večstanovanjskih hiš.Naselje bo zaznamovala lepa okolica s pogledi na travnike, gozdove, griče in gore.

   

  

Vile Brdo

 

 

Na vseh področjih delovanja želimo doseči najvišje standarde kakovosti ter biti vodilni izvajalec storitev na Gorenjskem ter med vodilnimi v Sloveniji. S stalnimi napori za izboljšanje naših storitev želimo povečevati našo konkurenčnost, zagotoviti poslovno uspešnost in vplivati na kvaliteto okolja v katerem delujemo.

   

 

Portal upravljanja stavb

 

 

Obrazci 

 

 

Menjava dobavitelja plina

 

MENJAVA DOBAVITELJA PLINA

 

Portal odčitkov plina 

 

  

 

Cenik storitev

 

Cenik nabave protivirusne zaščite

 

Cenik odjema plina za gospodinjstva (velja od 01. 04. 2020):

 

 

Uradne ure za storitve upravljanja

PONEDELJEK: od 10. do 14. ure

SREDA: od 13. do 16. ure

PETEK: od 10. do 11.30 ure

Brez predhodne najave strank izven uradnih ur ne sprejemamo. 

Telefonska pojasnila
(obračun obratovalnih stroškov)

TOREK, ČETRTEK: od 11. do 13. ure

SREDA: od 11. do 12. ure

 

Za medije

 

 


Zaupanja vreden upravnik