OBVESTILO O UKINITVI URADNIH UR

Spoštovani, obveščamo vas, da zaradi pojava koronavirusa izvajamo preventivne ukrepe, skladno z navodili NIJZ-ja (vir: NIJZ), ter v skladu z navodili in priporočili za delo upravnikov, predpisane s strani GZS, ZPN (vir: GZS). Naše stranke, zaposlene in izvajalce storitev bomo preko naše spletne strani sproti obveščali glede priporočil in smernic, katere bodo podane s strani GZS, ZPN in Ministrstva za gospodarstvi razvoj in tehnologije.

 

Tako glede preprečevanja širjenja koronavirusa, preklicujemo uradne ure za stranke do konca meseca marca oziroma do preklica. Svoje delo dnevno prilagajamo vsem predpisanim ukrepom in navodilom. V tem trenutku smo dolžni izvajati vsa nujna vzdrževalna dela, brez katerih bi bila ogrožena varnost stanovalcev.

 

Za vse stranke so naši upravitelji nepremičnin v času uradnih ur dosegljivi preko telefona in e-pošte, po predloženem seznamu. 

 

SEZNAM NEPREMIČNINSKIH UPRAVITELJEV

 

OBVESTILA DOBAVITELJEV GLEDE IZVAJANJA STORITEV

 

OBVESTILA O SMERNICAH IN NAVODILA V ČASU KORONAVIRUSA

 

 

Prosimo za razumevanje in upoštevanje izdanega ukrepa!

direktorica družbe: Vera Zevnik

 

 


 

 

Za kvalitetno in nemoteno toplotno oskrbo več kot 7.000 odjemalcev, priključenih na skupne kotlovnice in več kot 3.000 odjemalcev zemeljskega plina skrbi 22 strokovno usposobljenih energetikov.

 

V današnjem času se lastniki nepremičnin-večstanovanjskih stavb vse bolj zavedajo, da je kvalitetno upravljanje oziroma gospodarjenje stavb pomemben dejavnik ohranjanja vrednosti in kakovosti nepremičnine in da dober upravnik lahko močno pripomore h kakovosti bivanja v večstanovanjskih stavbah.

 

 

Družba Domplan d.d. se ukvarja s celotnim spektrom dejavnosti, ki so vezane na načrtovanje, umestitev v prostor, gradnjo, vzdrževanje in obratovanje ter energetsko oskrbo objektov.

Za vse ki se odločate graditi hišo ali kupujete parcelo za gradnjo vam v našem podjetju nudimo nabor storitev, ki vam bodo v pomoč pri vaši odločitvi.

   

 

Na robu Kokrice pri Kranju v delno pozidanem delu med cesto na Brdo in cesto na Belo smo začeli graditi manjše naselje večstanovanjskih hiš.Naselje bo zaznamovala lepa okolica s pogledi na travnike, gozdove, griče in gore.

   

  

Vile Brdo

 

 

Na vseh področjih delovanja želimo doseči najvišje standarde kakovosti ter biti vodilni izvajalec storitev na Gorenjskem ter med vodilnimi v Sloveniji. S stalnimi napori za izboljšanje naših storitev želimo povečevati našo konkurenčnost, zagotoviti poslovno uspešnost in vplivati na kvaliteto okolja v katerem delujemo.

   

 

Portal upravljanja stavb

 

 

Obrazci 

 

 

Menjava dobavitelja plina

 

MENJAVA DOBAVITELJA PLINA

 

Portal odčitkov plina 

 

  

OBVESTILO KORONAVIRUS (PDF)

 

Cenik storitev

 

 

Cenik odjema plina za gospodinjstva (velja od 01. 04. 2020):

 

 

Uradne ure za storitve upravljanja

PONEDELJEK: od 10. do 14. ure

SREDA: od 13. do 16. ure

PETEK: od 10. do 11.30 ure

Brez predhodne najave strank izven uradnih ur ne sprejemamo. 

Telefonska pojasnila
(obračun obratovalnih stroškov)

TOREK, ČETRTEK: od 11. do 13. ure

SREDA: od 11. do 12. ure

 

Za medije

 

 Zaupanja vreden upravnik